За нас

Очен център – Христови се намират на територията на гр. Варна.
Специализиран е в областта на оптометрията, контактологията и очната оптика. В Очен център – Христови се извършва адаптирането на прогресивни стъкла за очила, на специализирани офис-стъкла, изписване и напасване на средства за „слабо зрение“(low vision), поставяне на специални терапевтични филтърни стъкла за различни очни заболявания, очни упражнения за деца с кривогледство или „мързеливо око“, изработване на специализирани очила за стоматология и микрохирургия, изработване на леководолазни и ски маски с необходимата корекция.

Екипът се състои от много опитни специалисти –оптометристи и очни оптици със много висока квалификация.
Фирмата е създадена през 1994 година, като в процеса на работа е претърпявала прогресивни промени и развитие, за да се наложи на пазара като една от водещите.

В Очен център – Христови можете също да намерите оптични рамки и слънчеви очила на водещи фирми в бранша с гарантирано качество и произход. Наред с тях се предлагат висококачествени оптични корекционни стъкла, контактни лещи и други средства за създаване на зрителен комфорт на всеки.

Очен център – Христови е оборудван с най- модерната техника за извършване на оптометричен преглед и напасване на вашите очила, контактни лещи и други средства за вашето зрение.

В заключение

За времето на своето съществуване Очен център – Христови се утвърди като изключително динамична и бързо развиваща се структура, благодарение на квалифицираните специалисти, много високо качество на продуктите и услугите.